Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Πιο δύσκολος ο σχεδιασμός για του χρόνου, θα μιλήσω με τον πρόεδρο»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέφερε ότι θα γίνει επαφή με τον πρόεδρο της Βέροιας για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, εκτιμώντας ότι η επόμενη σεζόν θα είναι πιο δύσκολη.

Τα όσα ανέφερε για τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν, έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από τα λεγόμενά του Δημήτρη ΕΛευθερόπουλου στη συνέντευξη Τύπου. Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-1, κάνοντας ανατροπή και ο 40χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο κίνητρο που είχαν οι δύο ομάδες.

Ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά» μίλησε αρκετά για τον σχεδιασμό που θα πρέπει να κάνει η ομάδα του, σχολιάζοντας ότι θα είναι δυσκολότερη η επόμενη σεζόν και προανήγγειλε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδη. «Για εμάς ξεκινάνε τα δύσκολα στην Βέροια, για να έχουμε μια ομάδα περήφανη όπως η Τρίπολη», τόνισε.

Αναλυτικά:

«Παρόλο που ήταν περιορισμένο για εμάς το ενδιαφέρον σήμερα, ο Αστέρας είχε μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι και είμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 0-2 στην φάση εκείνη με τον Θωμά (σ.σ: Ναζλίδη) Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Αστέρας θα πιέσει. Είχαμε αναγκαστικά δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών. Το θέμα είναι ότι συνεχίστηκε η παράδοση, όπου τρώμε πολύ εύκολα γκολ.

Αν οι ομάδες που δεν έχουν κίνητρο, παίζουν έτσι είναι ένα καλό βήμα για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Σε όλα τα ματς με εξαίρεση εκείνο με τον Πλατανιά, η ομάδα μας έπαιξε αρκετά καλά. Υπάρχει θέμα με τους βαθμούς, θα ήταν πιο δύσκολη του χρόνου η Super League. Θα είναι πιο δύσκολος ο σχεδιασμός του χρόνου. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις και θα μιλήσουμε για του χρόνου με τον πρόεδρο.

Είναι πολύ σημαντική η τετράδα στην άμυνα. Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε με δύο ποδοσφαιριστές που δεν άνηκαν στην βασική μας τετράδα. Όταν κάνεις μια τέτοια αλλαγή, δημιουργούνται άλλα προβλήματα. Αν δεν είχε γίνει το 1-1, πιστεύω δεν θα είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι λογικό όταν τρως το γκολ και αγωνίζεσαι σε μια δύσκολη έδρα, είναι λογικό να νιώσεις πίεση
», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Συγχαρητήρια στην Τρίπολη για την ομάδα που έχει, είναι πολύ σημαντικό για μια επαρχιακή ομάδα. Για εμάς ξεκινάνε τα δύσκολα στην Βέροια, για να έχουμε μια ομάδα περήφανη όπως η Τρίπολη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x