Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Το χειρότερό μας πρώτο ημίχρονο»

Ως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο της Βέροιας όσο βρίσκεται αυτός στον πάγκο χαρακτήρισε αυτό κόντρα στον Πλατανιά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» τόνισε πως το ματς του Σαββάτου ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό κόντρα στον Ηρακλή, χαρακτηρίζοντας νευρικούς και με πολλά λάθη τους παίκτες του. Περιμένει πως με τη δουλειά στη συνέχεια θα πετύχουν τους στόχους τους και πως όλα και όλοι θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ κακοί. Όπως στον Ηρακλή είπα ότι κάναμε το καλύτερό μας πρώτο ημίχρονο, αυτό σίγουρα ήταν το χειρότερό μας από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα, ήταν νευρικοί, έκαναν πολλά λάθη και, σίγουρα, σε τέτοια περίπτωση ευθύνη φέρει και ο προπονητής.

Στην επανάληψη, ρισκάραμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε έστω ένα τέρμα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και, εφόσον όλα πάνε καλά, πιστεύω ότι ο δρόμος που διαλέξαμε, θα μας βγάλει σε κάτι καλό.

Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας σήμερα και θα προσπαθήσουμε, από δω και πέρα, με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία που έχουμε, να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Κάθε μέρα κρινόμαστε όλοι και, για τη νέα χρονιά, αν όλα πάνε καλά, θα μείνουν αυτοί που μπορούν να προσφέρουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x