Stoiximan Super League

Ελίασον: «Με θετική ενέργεια για το τρίποντο στην Τούμπα»

Στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στάθηκε με δηλώσεις του ο Ελίασον.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται αύριο (02/04, 19:30) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Νοva, ο 27χρονος εξτρέμ της «Ένωσης», Νίκλας Ελίασον, στάθηκε στο αυριανό ντέρμπι των «Δικεφάλων», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να παίξει το δικό της στιλ παιχνιδιού, με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκλας Ελίασον:

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ: «Είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε καλά, να ανακτήσουμε δυνάμεις. Ακολουθούν πολλά ματς, η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Γνωρίζαμε πως σε κάποια ματς δεν θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει όμως να δείξουμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά και να μην χάσουμε άλλους βαθμούς».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, θα κάνουμε μία καλή προπόνηση και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κερδίσαμε στο σπίτι μας, χάσαμε στην Τούμπα, εμείς θα πάμε να παίξουμε το δικό μας στιλ ποδοσφαίρου και με θετική ενέργεια να επιδιώξουμε ό,τι καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x