Stoiximan Super League

«Εμείς έπρεπε να πάρουμε την νίκη»

Ο Εργοτέλης έπρεπε να ήταν ο νικητής στο παιχνίδι με τον Άρη σύμφωνα με τον Μανώλη Τζανακάκη.

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε για το τελικό 3-3 απέναντι στον Άρη ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Μανώλης Τζανακάκης. «Εμείς έπρεπε να είμαστε οι νικητές» τόνισε μιλώντας στη Nova, ενώ συμπλήρωσε ότι «μετά το 2-0 πληρώσαμε ένα δεκάλεπτο αδράνειας και χάσαμε τον κόσμο».

Παράλληλα, ο νεαρός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε και στην μεγάλη ποιότητα που έχει ο Ανδρέας Τάτος.

Στο τέλος υπογράμμισε ότι ο στόχος του Εργοτέλη είναι η εύκολη παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εμείς φεύγουμε λυπημένοι από το γήπεδο. Μέχρι και το 2-0 υπήρχαμε εμείς μόνο στο γήπεδο και είχαμε τον έλεγχο. Μετά το 2-0 πληρώσαμε ένα δεκάλεπτο αδράνειας και εκεί χάσαμε τον κόσμο. Βρήκαμε το σθένος και την ψυχική δύναμη και πιέσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Εμείς όμως έπρεπε να έχουμε πάρει τη νίκη.

Ο Τάτος είναι γνωστό ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Κατάφερε να μας βάλει τρία γκολ αλλά δεν ήμασταν σοβαροί αλλιώς θα τα είχαμε αποφύγει. Όταν κάναμε το 3-3 δεν είχαμε αρκετό χρονικό διάστημα για να κάνουμε την ανατροπή. Εάν είχαμε ισοφαρίσει πιο πριν θα είχαμε πάρει το παιχνίδι. Μας αφήνει μια πικρία το ματς και έπρεπε να νικήσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το αφήνουμε πίσω για να κλείσουμε καλά τον πρώτο γύρο. Στόχος μας παραμένει η εύκολη παραμονή. Τώρα τελευταία δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και ποιότητα. Θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα συνεχίσουμε. Μας τονίζουν ότι τα κεφάλια πρέπει να είναι χαμηλά, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για ότι καλύτερο και αυτό έχουμε θέσει ως στόχο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x