Stoiximan Super League

Εμμανουηλίδης: «Μου αρέσουν πολύ οι φανέλες, έχουμε τρομερές αναμνήσεις»

Ενθουσιασμένος με τις νέες φανέλες του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα δικαιώσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος με τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις που έκανε έπειτα από τη σχετική εκδήλωση της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Μου άρεσαν πολύ οι νέες φανέλες, η εκδήλωση ήταν τρομερή. Το κυριότερο είναι ότι από αυτές τις εμφανίσεις (σ.σ. επειδή ντύνει και πάλι η Robe di Kappa) έχουμε τρομερές αναμνήσεις από το παρελθόν. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δούλεψαν για τη φανέλα», τόνισε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, η ανανέωση συμβολαίου που έγινε πρόσφατα μόνο δεν ήταν τυχαία και θεωρώ ότι ήταν δικαίωση και θέλω μνα ανταποδώσω στο γήπεδο και να δικαιώσω τον κόουτς».

Ενόψει της νέας σεζόν, σχολίασε για τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε ίδια ομάδα και έχουμε αποκτήσει χημεία, είμαστε μια οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης, είμαστε δεμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x