Stoiximan Super League

Ένα ερωτηματικό για Τούμπα στον Άρη

Στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον Άρη στην έδρα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Τόλης Τερζής.

Κατά 90% έχει αποφασίσει για το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει ο Τόλης Τερζής τον Άρη μέσα στην Τούμπα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Άλλωστε, η εμφάνιση και η επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού βοήθησε να βρουν τη χαμένη ψυχολογία τους οι Θεσσαλονικείς και να προετοιμαστούν καλύτερα για το τοπικό ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα παίκτες που θα αγωνιστούν αύριο στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ και Κόρχουτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σάσα και ο Ματίγια, με τον Ντιγκινί και τον Φετφατζίδη στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Γκάμα και στην κορυφή θα παίξει ο Ιντέγε.

Βέβαια, μία θέση πίσω από τον Ιντέγε είναι «ανοικτή». Ο Φετφατζίδης και ο Ντιγκινί θεωρούνται «σίγουροι» και υπάρχουν δύο σενάρια: αν παίξει ο Γκάμα, τότε θα είναι το «δεκάρι» της ομάδας και οι άλλοι δύο θα είναι στα πλάγια.

Αν παίξει ο Λάρσον, τότε ο Σουηδός και ο Έλληνας άσος θα είναι στα «φτερά» και ο Ντιγκινί σε ελεύθερο ρόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x