Stoiximan Super League

Ένα «ευχαριστώ» για όλους

Τέλος καλό, όλα καλά στον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την τρέχουσα σεζόν, ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε και πλέον, όλοι ετοιμάζονται για διακοπές.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό, ήταν το τελευταίο της σεζόν για την ομάδα της Κομοτηνής. Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκτες του, αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ παράλληλα πέτυχαν και τον στόχο της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα.

Η διοίκηση της ομάδας, με μια ανακοίνωση είχε μόνο «ευχαριστώ» να πει, σε όλους για την στήριξη που παρείχαν στην ομάδα αλλά και στους δημοσιογράφους για την συμμετοχή στο στόχο.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Κομοτηνής και υποστήριξαν την ομάδα μας, στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κλείνοντας την ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχία, ευχαριστούμε το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό, τους φιλάθλους και τα μέσα ενημέρωσης, αναγνωρίζοντας ότι η συμμετοχή όλων ήταν μέγιστη στην επίτευξη των στόχων.

Απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, πράγμα μικρότερο από όλα τα μεγάλα που μας δώσατε. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι το ίδιο ή και περισσότερο πετυχημένη με μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή των φίλων της ομάδας.

Τέλος, στον χθεσινό μας αντίπαλο δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x