Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ένας μήνας… φωτιά για τον Ολυμπιακό και έπεται το Κόπα Άφρικα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Το βαρύ και απαιτητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού τον επόμενο μήνα, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δέκα παιχνίδια σε ένα μήνα, ξεκινώντας από την Κυριακή και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ακολουθούν οι αγώνες με: Φενέρ (25/11, εντός), Βόλος (28/11, εντός), Λεβαδειακός (1/12, εκτός), ΟΦΗ (4/12, εκτός), Αντβέρπ (9/12, εκτός), Άρης (12/12, εντός), Ατρόμητος (15/12, εκτός), Λαμία (19/12, εντός) και Λεβαδειακό (22/12, εντός). Μετά φεύγουν για το Κόπα Άφρικα πέντε με οκτώ παίκτες και το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά το νέο έτος, 5-6 Ιανουαρίου. Είναι μπέρδεμα το Κόπα Άφρικα, επειδή σχεδόν όλοι θα περάσουν από τους ομίλους στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, οπότε οι διεθνείς του Ολυμπιακού θα παίζουν μέχρι τέλη Ιανουαρίου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, μίλησε για την προετοιμασία των Πειραιωτών για το προσεχές παιχνίδι: «Είναι καλό ότι ξεκίνησε προπονήσεις ο Ονιεκούρου, αλλά πρέπει να δει ο Μαρτίνς τον βαθμό ετοιμότητάς του. Όλοι οι άλλοι θα είναι ΟΚ, εκτός από τον Κούντε που το ξέραμε αλλά υπάρχουν πλέον λύσεις στα χαφ με την επιστροφή του Μπουχαλάκη. Ο Καρμπόβνικ ίσως να μην είναι εντάξει, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν για την αποστολή».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x