Stoiximan Super League

Ενινγκ: «Δεν παίξαμε καλά και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης τω παικτών του Άρη απέδωσε το τελικό 1-1 κοντρα στον Πανιώνιο ο Μίχαελ Ενινγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως δεν έπαιξαν καλά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δεν εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή των «κυανέρυθρων», τονίζοντας πως δεν βοήθησαν μεν οι αλλαγές που έκανε, όμως θα έπρεπε να αντιδράσουν καλύτερα και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους.

Αναλυτικά: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο, παρά την κόκκινη του αντιπάλου. Σώσαμε τον έναν τον βαθμό».

Όταν του μεταφέρθηκε πως ο Άρης δέχτηκε πρώτος γκολ για πρώτη φορά φέτος, είπε πως: «Προφανώς, είναι και η πρώτη φορά που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Οι συνθήκες ήταν καλές στο γήπεδο, έπρεπε να αντιδράσουμε. Όλα είχαν να κάνουν με τη συγκέντρωσή μας».

Για τις αλλαγές και αν πιστεύει πως έπρεπε να γίνουν νωρίτερα σχολίασε πως: «Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές. Όταν μία ομάδα κλείνεται πίσω, πρέπει να βρεις τον τρόπο να το προσπεράσεις και να κάνεις ευκαιρίες, κάτι που έγινε προς το τέλος».

Κλείνοντας, ανέφερε ότι: «Πριν τον αγώνα ήμουν σίγουρος 100% ότι θα κάναμε ένα καλό ματς. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, μερικές φορές δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλεις κι έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x