Stoiximan Super League

Ενισχύθηκε από Ατρόμητο η Νίκη Βόλου

Στην απόκτηση των Τάσου Καντούτση και Μανώλη Καλλέργη με μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο προχώρησε η Νίκη Βόλου. Επίσης έκλεισε με μεταγραφή τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη του Πανσερραϊκού για 3 χρόνια.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μέσα σε μια μέρα, η Νίκη Βόλου γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τρεις παίκτες ενόψει της σεζόν 2014-2015.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη ο σύλλογος του Βόλου ανακοίνωσε τον Τάσο Καντούτση (μέσος) και τον Μανώλη Καλλέργη (αμυντικός) που θα αγωνιστούν δανεικοί για έναν χρόνο από τον Ατρόμητο. Επιπλέον, είχε και μια προσθήκη μεγαλύτερης διάρκειας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη (αμυντικός) του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Καντούτση Αναστάσιου(23/5/1994), δανεικός για ένα χρόνο από τον Ατρόμητο, Καλλέργη Εμμανουήλ(5/12/1990), δανεικός για ένα χρόνο από τον Ατρόμητο και Καρασαλίδη Αριστοτέλη(3/5/1991) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x