Stoiximan Super League

Ενρίκε: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνω στην Καραμπάγκ»

Ανοικτό άφησε με δηλώσεις το ενδεχόμενο παραμονής του στην Καραμπάγκ και τη επόμενη σεζόν ο Πέδρο Ενρίκε.

Καμία ενημέρωση σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη δεν έχει ο Πέδρο Ενρίκε, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος με δηλώσεις του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοπιθετικός χαρακτήρισε επιτυχή τον δανεισμό του στην Καραμπάγκ ενώ ξεκαθάρισε πως η παραμονή του στους Αζέρους θα εξαρτηθεί από το αν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον δανεισμό του στην Καραμπάγκ:
«Νομίζω ότι είναι επιτυχής ο δανεισμός μου. Έπαιζα συχνά και σκόραρα στον ΠΑΟΚ, το ίδιο κάνω και στην Καραμπάγκ. Η συμμετοχή μου στο Champions League, ήταν μια καλή εμπειρία για εμένα. Προσωπικά εκτιμώ την σεζόν ως μια καλή χρονιά για εμένα».

Για το αν θα παραμείνει στην Καραμπάγκ:
«Φυσικά, το Champions League παίζει ρόλο για εμένα. Μέχρι το καλοκαίρι έχω συμβόλαιο με την Καραμπάγκ, αλλά ανήκω στον ΠΑΟΚ. Ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνω ή θα φύγω. Όταν βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώ να απολαύσω το παιχνίδι. Σίγουρα το να παίξω στο Champions League, απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αποτελεί κίνητρο για εμένα».

Για τις φήμες ότι θα επιστρέψει τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ:
«Αυτή είναι δουλειά των ΜΜΕ. Στην Ελλάδα υπάρχουν καλοί δημοσιογράφοι. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό από την στιγμή που δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x