Stoiximan Super League

Ένχελς: «Όταν απολύθηκε ο Λεμονής και ήρθε ο Γκαρθία, άρχισε η μιζέρια»

Ο Μπιόρν Ένχελς της Αντβέρπ μίλησε σε εφημερίδα του Βελγίου για την πορεία του στον Ολυμπιακό και στάθηκε σε δύο στιγμές.

Στην απόλυση του Τάκη Λεμονή που αποδείχτηκε κακή απόφαση το 2018, αλλά και στην ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε ο Μπιόρν Ένχελς σχολιάζοντας σε εφημερίδα του Βελγίου το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

«Στον πρώτο γύρο είχαμε κάνει 18/18 και μπήκαμε στη χειμερινή διακοπή με καλή ψυχολογία. Όταν αρχίσαμε ξανά προετοιμασία, ο προπονητής, Τάκης Λεμονής, ξαφνικά απολύθηκε, από το πουθενά και χωρίς καμία επικοινωνία με τους παίκτες. Ανέλαβε προσωρινά ο Χρήστος Κόντης και μετά ο Όσκαρ Γκαρθία, που άλλαξε τελείως το σύστημα. Εκεί άρχισε η μιζέρια», ανέφερε ο Βέλγος στόπερ που παίζει πλέον στην Αντβέρπ (αλλά θα λείψει από το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού).

Όσο για το 0-0 με την Μπαρτσελόνα; «Εκείνο το ματς για το Champions League ήταν μάλλον το καλύτερο που είχα στην καριέρα μου. Ακόμη και τώρα μου το θυμίζουν. Είχαν περάσει 8-9 σεζόν που η Μπαρτσελόνα είχε να μείνει χωρίς γκολ σε ματς ομίλων του Champions League. Από αυτό καταλαβαίνεις πως είχαμε πετύχει κάτι μοναδικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x