Μπορεί το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ να είναι φορτωμένο με δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια, ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ δεν αγνοεί τις κινήσεις με γνώμονα το μέλλον.
Σήμερα έχουν κληθεί να συζητήσουν με τους ανθρώπους της ΠΑΕ οι εκπρόσωποι των Φερνάντο Βαρέλα και Άνχελ Κρέσπο. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και παρουσιάζονται θετικοί για την παραμονή τους, συνεπώς υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο 31χρονοι θα υπογράψουν τουλάχιστον ως το 2021.
Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Στην πρώτη επαφή με την πλευρά του διαπιστώθηκε διαφορά, αλλά θα γίνουν ξανά συζητήσεις, καθώς θεωρείται βασικός παίκτης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






