Stoiximan Super League

Επέμεινε για Μελισσανίδη ο Βρέντζος

Στην καταγγελία του Ολυμπιακού για παράλληλη ανάμειξη του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ΑΕΚ και ΟΠΑΠ φέρεται να επέμεινε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ο Γιάννης Βρέντζος.

Στο θέμα του ασυμβίβαστου που θεωρείται από τον Ολυμπιακό ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη επέμεινε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ο Γιάννης Βρέντζος.

Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος απέρριψε την πρόταση του ΟΠΑΠ για τη χορηγία και στο πλαίσιο της σχετικής συζήτησης, ο διευθύνων σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» φέρεται να στάθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα. Σύμφωνα λοιπόν με την «Ώρα των σπορ», ανέφερε:

«Όλοι γνωρίζουμε την ανάμειξη του Μελισσανίδη με τα διοικητικά της ΑΕΚ, ενώ είναι μέτοχος και στον ΟΠΑΠ, ανεξάρτητα αν φαίνεται ο γιος του κι αυτό δεν είναι συμβατό. Μπορεί να βρεθεί κάποιος και να πει ότι μία ομάδα πήρε διαφήμιση από τον ΟΠΑΠ επειδή ο πρόεδρος της είναι κολλητός του Μελισσανίδη ή κάποιος άλλος ίσως πει ότι αυτό έγινε για να έχει ο τίγρης τον έλεγχο της ομάδας. Και αυτή είναι μία σκέψη που μπορεί να γίνει από τον πιο απλό φίλαθλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x