Stoiximan Super League

Έπεσε ο Απόλλων Σμύρνης

Πλάνα για τη β’ κατηγορία καλείται να ξεκινήσει ο Απόλλων. Μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού, η «Ελαφρά Ταξιαρχία», δεν προλαβαίνει το τρένο της παραμονής, εφόσον εφαρμοστεί η αναδιάρθρωση.

Αποχαιρέτησε την πρώτη κατηγορία ο Απόλλων Σμύρνης.

Μετά την «απόδραση» του ΠΑΣ Γιάννινα από τη Λιβαδειά με τη νίκη με 2-0, η «Ελαφρά Ταξιαρχιά» δεν προλαβαίνει το τρένο της παραμονής, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστεί το πλάνο του Γιώργου Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με αυτό υποβιβάζονται κατευθείαν τρεις ομάδες και η τέταρτη παίζει μπαράζ. Τη δεδομένη στιγμή 13οι είναι οι Ηπειρώτες, οι οποίοι έχουν 26 βαθμούς. Ακόμα και να νικήσει ο Απόλλων τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα δεν μπορεί να φτάσει τη θέση που δίνει εισιτήριο για τα μπαράζ, αφού έχει μόλις 10 βαθμούς.

Σε περίπτωση που ακυρωθεί άμεσα το πλάνο για αναδιάρθρωση θα έχει τυπικά ελπίδες για παραμονή ο Απόλλων. Επιπλέον, στα… σχοινιά είναι πλέον και ο Λεβαδειακός, μετά την νίκη των Ηπειρωτών, αφού διατηρήθηκε στους 20 βαθμούς.

Υπάρχει ένα σενάριο το οποίο δίνει ελπίδες στον Απόλλωνα για παραμονή, αλλά οι πιθανότητες δεν δείχνουν να είναι με το μέρος του στην παρούσα φάση. Ποιο είναι αυτό; Να μην εφαρμοστεί το πλανο για να αναδιάρθρωση, να πέσει ο ΟΦΗ στα δικαστήρια λόγω της υπόθεσης της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έχει δεύτερη ευκαιρία (ως 15η) μέσω μπαράζ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x