Stoiximan Super League

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Βούκιτς

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Σέρβος μέσος του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση β’ βαθμού στην γάμπα και θα χάσει τρεις ‘βδομάδες.

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ζβόνιμιρ Βούκιτς και παράλληλα επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θλάση.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Δώνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τις επόμενες (περίπου) τρεις εβδομάδες. Ο Σέρβος μέσος, όπως και το έτερο θύμα θλάσης, ο Κώστας Σταφυλίδης, περιορίστηκαν σε πρόγραμμα θεραπείας.

Με την σημερινή (4/4) προπόνηση στην Τούμπα, συνεχίστηκε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια (Σάββατο, 6/4). Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές σε μικρό χώρο εξασκήθηκαν στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και στην πίεση του αντιπάλου. Στη συνέχεια ο Γιώργος Δώνης χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δυο ομάδες και τους έδειξε τους τρόπους ανάπτυξης που θέλει να επιχειρούν στον προσεχή αγώνα. Η προπόνηση τελείωσε με διαγωνισμό ανάμεσα σε τρεις ομάδες σε διπλά στο μισό γήπεδο. Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Κουμάλο και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης,

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x