Stoiximan Super League

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Ζότα και Ολυμπιακό

Ένα ακόμα δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη «Record», περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Ζότα υπήρξε στην Πορτογαλία.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού εξακολουθεί να παρουσιάζεται ο Ζότα.

Ένα ακόμα δημοσίευμα στην Πορτογαλία θέλει τους «ερυθρόλευκους» να έχουν βάλει στο μάτι τον εξτρέμ της Μπενφίκα.

Συγκεκριμένα η «Record» είναι η εφημερίδα που στο φύλλο της Τρίτης αναφέρει πως οι Πειραιώτες θα ήθελαν να αποκτήσουν τον νεαρό άσο (που παραχωρείται ως δανεικός από τους «αετούς»).

Ο Ζότα, που φέρεται να προορίζεται ως διάδοχος του Ποντένσε, έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, 2 Champions League και από ένα σε Europa League, Κύπελλο Πορτογαλίας και Λιγκ Καπ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x