Stoiximan Super League

Επίσημα στην Ντιναμό ο Μασάντο

Την παραχώρηση του Πάουλο Μασάντο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δύο υπέροχα χρόνια που έζησα στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πορτογάλος χαφ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστή την παραχώρηση του Πάουλο Μασάντο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ με σχετική ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της.

Οι ερυθρόλευκοι -μάλιστα- ευχαρίστησαν τον Πορτογάλο για την παρουσία του και την προσφορά του στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα τους.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Πάουλο Μασάντο, στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Πάουλο καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Πάουλο Μασάντο, από την πλευρά του, επεσήμανε:

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δύο υπέροχα χρόνια που έζησα στην Ελλάδα, όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του συλλόγου, αλλά και τον υπέροχο κόσμο του Θρύλου για όσα μου προσέφεραν! Εύχομαι ο Ολυμπιακός να πηγαίνει διαρκώς μπροστά και να κατακτά ολοένα και περισσότερους τίτλους. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x