Stoiximan Super League

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2028 στον Ολυμπιακό ο Ντόη!

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά και μετά το επόμενο καλοκαίρι ο Ανδρέας Ντόη. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση συμβολαίου με τον νεαρό στόπερ ως το 2028.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Έδεσε» και επίσημα τον Ανδρέα Ντόη ο Ολυμπιακός!

Επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του sport-fm.gr από την περασμένη Παρασκευή, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον νεαρό στόπερ.

Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο 21χρονος αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ως το 2028 (σ.σ. το προηγούμενο έληγε το καλοκαίρι του 2025), με τη σχετική ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στα social media ν’ αναφέρει:

«Ο Ανδρέας Ντόη ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μας».

Θυμίζεται ότι ο Ντόη είναι προϊόν των ακαδημιών των Πειραιωτών και στο ξεκίνημα της τρίτης του σεζόν στην πρώτη ομάδα, έχει καταγράψει ήδη 57 συμμετοχές (με 2 γκολ και 1 ασίστ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x