Και επίσημα πια η ΑΕΚ έχει νέο προπονητή τον Μιγκέλ Καρντόσο. Η Ένωση με ένα... τιτίβισμα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ που είχαν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Pro και ο τρίτος Πορτογάλος τεχνικός στην Ιστορία της ΑΕΚ μετά τον Φερνάντο Σάντος (2001-02 & 2004-06) & τον Ζοζέ Μοράις (2016-17).
Μαζί του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα ενταχθούν ο Νούνο Μπαπτίστα ως βοηθός προπονητή, ο Ντανιέλ Κορέια ως προπονητής τερματοφυλάκων, ο Αντόνιο Καλάντο ως γυμναστής και ο Φρανσίσκο Κόστα ως αναλυτής.
O νέος προπονητής των 12 φορές πρωταθλητών Ελλάδας αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης και η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 17.00 της ίδιας ημέρας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της η οποία και ακολούθησε αυτής στο twitter.
Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο νέος προπονητής της AEK!
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) 28 Μαΐου 2019
Miguel Cardoso is the new manager of AEK FC!@CoachMCardoso e o novo treinador do AEK FC!
Miguel Cardoso es el nuevo entrenador del AEK FC!
Coach, welcome to AEK FC family and happy birthday!
#aekfc #aekfamily #miguelcardoso pic.twitter.com/rUsWZ1xOYo
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






