Stoiximan Super League

Επέστρεψε ο Τσάβες

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό(8/12, 17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι ο Κρίστιαν Τσάβες.

Ο Αργεντινός μέσος είχε υποστεί θλάση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, πριν δύο εβδομάδες περίπου και πλέον είναι απόλυτα έτοιμος. Αντιθέτως, δεν θα παίξει ο Κοροβέσης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Μιχαήλ. Τιμωρημένοι είναι οι Ντε Βινσέντι και Μπέριος.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Κεϊτά, Λίλα, Στρούνα, Βίλα, Αυγενικού, Γιάκος, Τσάβες, Ίλιτς, Βισέντο, Ιωάννου, Κολοβέτσιος, Κρητικός, Ρουμπουλάκου, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x