Stoiximan Super League

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Ανδρούτσος

Στοίχημα του Έλληνα μεσοεπιθετικού είναι να πείσει τον Πέντρο Μαρτίνς.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ώστε να μπουν στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με τη Γουλβς στο Europa League.

Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», στο προπονητικό κέντρο της ομάδας θα υπάρξουν «νέα» πρόσωπα, τα οποία θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι και ο Θανάσης Ανδρούτσος, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Ατρόμητο μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του στην ομάδα του Περιστερίου.

Πλέον ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φιλοδοξεί ενόψει της επόμενης σεζόν να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέντρο Μαρτίνς, ώστε να παραμείνει στους Πειραιώτες και να αποτελέσει μία από τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x