Με… ευχάριστα νέα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις αποθεραπείας απ’ το χθεσινό φιλικό και ποδοβόλεϊ.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε τον Μίλιαζες να επανέρχεται πλήρως απ’ τον τραυματισμό του και να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση, ενώ οι Γκαλέτι, Βιτώρος και Περογαμβράκης συμμετείχαν στην αποθεραπεία και ακολούθησαν έξτρα πρόγραμμα για να βελτιωθεί η κατάστασή τους.
Μάλιστα, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι πάει απ’ το καλό στο… καλύτερο και σύντομα αναμένεται να ακουστούν τα ευχάριστα νέα τις ένταξής του στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
Εκτός του σημερινού προγράμματος έμειναν οι Παπάζογλου και Κάνουλας, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και γυμναστήριο, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και σφίξιμο στον προσαγωγό αντίστοιχα.
Επιμέλεια: Εύα Ζαχαριουδάκη
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






