Stoiximan Super League

Επιστροφή με… μεταγραφή στη Βέροια

Την πρώτη του προπόνηση με τη Βέροια έκανε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Επέστρεψε στη δράση η ομάδα της Ημαθίας μετά από διήμερο ρεπό.

Ύστερα από δύο ημέρες ξεκούρασης, μετά το «διπλό» (2-0) επί του Πανθρακικού οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας συναντήθηκαν Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου. Μάλιστα, συγκριτικά με την τελευταία του προπόνηση υπήρχε ένα νέο πρόσωπο. Έδωσε το «παρών» ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος παραχωρήθηκε χθες δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος αμυντικός γυμνάστηκε για πρώτη του φορά με τη νέα του ομάδα, ενώ έχουν ενσωματωθεί πλήρως οι Γεωργιάδης, Κόλα και Παυλίδης. Πρόγραμμα επανένταξης συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα ο Σιρίλ Καλί, όπως και ο Τζόναθαν Λόπεθ ο οποίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμό.

Ο Καϊκούτ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και εντός των ημερών αναμένεται να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του. Επιπλέον, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες θα απέχουν αυτή την εβδομάδα από τις προπονήσεις ο Merebashvili και ο Youssouf. Άδεια έχει και ο Abdoun, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις αντοχής.

Αύριο και την Πέμπτη οι κυανέρυθροι έχουν διπλή προπόνηση, πρωινή και απογευματινή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x