Μετά την τετραήμερα άδεια των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν ξανά στη βάση τους. Οι πράσινοι θα βρεθούν ξανά στο Κορωπί, το πρωί για τα τεστ και το απόγευμα για προπόνηση. Αφού όλοι γέμισαν τις μπαταρίες τους και πέρασαν τις εορταστικές ημέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ήρθε η ώρα της επιστροφής στην καθημερινότητα.

Επί της ουσίας, από σήμερα άπαντες στο τριφύλλι θα στρέψουν την προσοχή τους στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη την Τετάρτη στις 5 Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα απαιτητικό πρόγραμμα, πρώτα με την αναμέτρηση απέναντι στους Θεσσαλονικείς, στη Λεωφόρο, τέσσερις ημέρες μετά κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και στις 16 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι εξαιρετικά δύσκολο και θα προετοιμάσει την ομάδα του με σκοπό την καλύτερη συγκομιδή βαθμών και την περαιτέρω άνοδο σε κάθε επίπεδο. Ο στόχος είναι το «τριφύλλι» να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο πρωτάθλημα, δηλαδή με νίκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x