Έμφαση στους τρόπους για την επίτευξη γκολ έδωσε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας.
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δούλεψε με τους παίκτες του στην επίθεση από τα άκρα και το τελείωμα των φάσεων σε ζεύγη, ενώ έδωσε εμφαση και στις στημένες μπάλες.
Από τα δεξιά έκαναν σέντρες οι Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος και Σβάρνας, ενώ από τα αριστερά οι Γροντής, Πεταυράκης και Μπαρμπόσα.
Μακράν του δεύτερου, κορυφαίος στα τελειώματα ήταν ο Ραφίκ Τζιμπούρ ενώ εξαιρετικοί ήταν οι Βάργκας και Γκάλο στις σέντρες και την εκτέλεση στημένων φάσεων.
Τα ζευγάρια που όφειλαν να τελειώνουν τις φάσεις είχαν κόντρα μεταξύ τους με νικητές να αναδεικνύονται οι Τζιμπούρ και Άρθο.
Δεν έλειψαν οι ατάκες και τα... γαλλικά προς την μπάλα από τον κάθε ποδοσφαιριστή που δεν έβρισκε στόχο με την γνωστή ισπανική ατάκα - βρισιά να ακούγεται ανά δίλεπτο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






