Stoiximan Super League

Επίθεση στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής»

Σε επεισόδια φαίνεται πως κατέληξε η διαμάχη της «Θύρας 4» με τη «Χρυσή Αυγή» για το θέμα Κάτσε. Άγνωστοι -που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ- επιτέθηκαν στα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

Για τα καλά φαίνεται ότι κλιμακώνεται η κόντρα της «Θύρας 4» με τη «Χρυσή Αυγή», με αφορμή το θέμα του Έργκους Κάτσε.

Μετά την ανταλλαγή ανακοινώσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές -στις οποίες η μια απαντούσε στην άλλη- το απόγευμα της Τετάρτης η κατάσταση φέρεται να εκτραχύνθηκε.

Κι αυτό διότι τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στην οδό Καζαντζάκη δέχθηκαν επίθεση κατά τις 18:00 από περίπου 40 αγνώστους που -σύμφωνα με μαρτυρίες- ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Κατά τις ίδιες πηγές, οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές, πετώντας πέτρες, αντικείμενα και κροτίδες, ενώ φέρονται να υπήρξαν και μικρο-συμπλοκές με μέλη της «Χρυσής Αυγής».

Η Αστυνομία, που προχώρησε σε 46 προσαγωγές (αυτός είναι ο ανεπίσημος αριθμός), αποφάσισε να τους συλλάβει όλους μετά την ένταση που δημιουργήθηκε. Η κατηγορία που κρατούνται είναι αυτή της διατάραξης κοινής ειρήνης, που αποτελεί πλημμέλημα. Αύριο, θα οδηγηθούν στο δικαστήριο μέσα από τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x