Stoiximan Super League

Επιθετικός, ο επόμενος στόχος στον Ολυμπιακό

Ο πορτογαλικός Τύπος «στέλνει» τον Κλέμπερ στους Πειραιώτες, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για σφήνα για τον Φαμπρίτσιο.

Δύο ονόματα κυριαρχούν τις τελευταίες ώρες στον πορτογαλικό Τύπου και κατά συνέπεια τον ελληνικό όσον αφορά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο οποίος κινείται για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι, λοιπόν, αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση του Κλέμπερ, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Εστορίλ και την ίδια ώρα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον Φαμπρίτσιο της Πορτιμονένσε.

Για τον Κλέμπερ, τώρα, εκείνο που ανέφερε η O Jogo ήταν πως ο παίκτης είναι κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό, καθώς οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ενώ βέβαια η Εστορίλ που υποβιβάστηκε αδυνατεί να καλύψει πλέον το συμβόλαιό του.

Όσον αφορά τώρα τον Φαμπρίτσιο, προέρχεται από μία καλή σεζόν με 16 γκολ και 7 ασίστ σε 33 αγώνες, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και η αξία του εκτιμάται στα 2 εκατ. ευρώ.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός προχωράει για την επόμενη μεταγραφή του, η οποία δεν αποκλείεται να είναι εκείνη του σέντερ φορ, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τις περιπτώσεις των δύο ξένων εξτρέμ που θα πλαισιώσουν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον άλλο Έλληνα άσο (Βρουσάι, Μανθάτη ή Γιαννιώτα).

Τα πάντα, επίσης, θα εξαρτηθούν και από την ενδεχόμενη αποχώρηση του Καρίμ που απασχολεί γερμανικούς συλλόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x