Stoiximan Super League

Επιτροπή Εφέσεων ΕΠΟ: Απαλλαγή ή τα… ελάχιστα ζήτησε ο Μαρινάκης

Στην ΕΠΟ παίχτηκε το «δεύτερο ημίχρονο» της πεντάμηνης καμπάνας που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Εκδικάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/3) ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ποινής που έχει επιβληθεί για την εξύβριση του διαιτητή Σιδηρόπουλου και την είσοδο του προέδρου του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των διαιτητών, στον αγώνα με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Θυμίζουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για 5 μήνες και 30.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ με πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη εκπροσώπησε η δικηγόρος Ευαγγελία Παναγιώτου που κατέθεσε αναλυτικό υπόμνημα με τους ισχυρισμούς της για την υπόθεση, ενώ συνοπτικά επεσήμανε:

«Είναι αβάσιμη η κατηγορία για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Στις εκθέσεις δεν γίνεται σαφής καταγραφή εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών, αλλά για είσοδο στα αποδυτήρια γενικώς.

Αν δεν οδηγηθείτε σε απαλλαγή, ζητούμε να επιβληθεί η ελάχιστη ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο
».

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Χατζησαββάογλου, από την πλευρά του, υπέβαλε νομικούς ισχυρισμούς σχετικά με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα, προκειμένου να πείσει το δικαστήριο ότι δεν υπάρχει αντικειμενική ευθύνη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ζητήθηκε, τέλος, να εκδώσει η Επιτροπή Εφέσεων την απόφασή της το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε εδώ τι είχε ειπωθεί στη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά του Τάσου Σιδηρόπουλου, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x