Stoiximan Super League

Έβρεξε πρόστιμα για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

Χρηματικές ποινές στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για δυσφημιστικές ανακοινώσεις και δηλώσεις αντίστοιχα στη διάρκεια της σεζόν, επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Πρόστιμα στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη μοίρασε η ΕΠΟ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας ανακοίνωσε τιμωρίες στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ και τον πρόεδρό της για δυσφημιστικές ανακοινώσεις και δηλώσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα στον σύλλογο επιβλήθηκε χρηματική ποινή 15.100 ευρώ για ανακοίνωση μετά το παιχνίδι Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β και 15.001 ευρώ για ανακοίνωση μετά το ματς Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β.

Όσο για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αντιθέτως, απαλλάχθηκε για παράπτωμα που αφορούσε στο ίδιο ματς ο Γιάννης Βρέντζος, ενώ απαλλακτικού χαρακτήρα ήταν η απόφαση και για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το ματς του α’ γύρου με τον Βόλο.

Εξάλλου, απαλλάχθηκε και ο Θόδωρος Καρυπίδης για τη συνέντευξή του στους betarades, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Αλέξη Κούγια και τις ΠΑΕ Βόλος και Ιωνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρηματική ποινή ύψους 20.000 ευρώ (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με δηλώσεις στις 06.11.2022).

Απαλλάσσει τον Γιάννη Βρέντζο, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με δηλώσεις στις 06.11.2022).

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρηματική ποινή ύψους 15.100 ευρώ (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 05.12.2022).

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρηματική ποινή ύψους 15.001 ευρώ (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 19.12.2022).

-Απαλλάσσει, κατά πλειοψηφία, την ΠΑΕ Ολυμπιακός από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 11.09.2022).

-Απαλλάσσει τον Θεόδωρο Καρυπίδη, αξιωματούχο της ΠΑΕ Άρης, από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την 01.01.2023).

-Απαλλάσσει τον Αλέξιο Κούγια, ως αξιωματούχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 19.04.2022).

-Απαλλάσσει, κατά πλειοψηφία, την ΠΑΕ Βόλος από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 06.02.2023).

-Απαλλάσσει την ΠΑΕ Ιωνικός από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανάρτηση στα social media στις 08.01.2023).

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Απόλλων Παραλιμνίου», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.

Επιβάλλει σε βάρος του Νικολάου Καραμπετάκη, προπονητή του εγκαλούμενου σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές:

α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Απειλεί, σε βάρος του εγκαλουμένου σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες (αγώνας της 23.04.2023, Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός Θέρμης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΕΡ Αφάντου», χρηματική ποινή ύψους 167 ευρώ (αγώνας της 14.05.2023, ΑΕΡ Αφάντου-Ελλάς Σύρου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x