Stoiximan Super League

Ικανοποιεί το αίτημα του ΠΑΟΚ και στέλνει στην UEFA το video με το πέναλτι η ΕΠΟ

Η ΕΠΟ ικανοποιεί το αίτημα του ΠΑΟΚ και στέλνει στην UEFA το video με τη φάση του ακυρωθέντος πέναλτι!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι κατόπιν του αιτήματος του ΠΑΟΚ έστειλε -όπως είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι ότι θα κάνει με τις σοβαρές διαιτητικές αποφάσεις- το video με το πέναλτι στις ομοσπονδίες των Τρεϊμάνις-Πινέιρο, αλλά και στην UEFA.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.


Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, καμία διάθεση να περάσει στο… ντούκου το πέναλτι που δεν του δόθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έχει ο ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι έφυγαν νικητές από το Φάληρο, στον «δικέφαλο του Βορρά» βράζουν με τους Τρεϊμάνις και Πινέιρο.

Με αφορμή, λοιπόν, την απόφαση του Λετονού, κατόπιν κλήσης του Πορτογάλου από το VAR, ν’ αλλάξει ο αρχικός καταλογισμός της παράβασης υπέρ του Ολιβέιρα, σκοπεύουν να τους κυνηγήσουν με κάθε τρόπο και σε κάθε αρμόδιο όργανο.

Γι’ αυτό τον λόγο, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και επειδή η ΚΕΔ δεν έχει αρμοδιότητα να τιμωρήσει ξένους διαιτητές, οι Θεσσαλονικείς έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ.

Σε αυτή ζητούν να τους γίνει γνωστό τι ειπώθηκε μεταξύ των δυο διαιτητών πριν ανατραπεί η αρχική απόφαση, κάτι που αποτελεί δικαίωμα των ομάδων.

Χαρακτηρίζουν αναγκαία, δε, την αποστολή του σχετικού video σε FIFA-UEFA και τις ομοσπονδίες Λετονίας και Πορτογαλίας, ώστε οι δυο ρέφερι να έχουν κυρώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x