Stoiximan Super League

Τζουκάνοβιτς στο sportfm.gr: «Τα σημαντικότερα ματς αυτά της επόμενης εβδομάδας - Να είμαστε κοντά στην εξάδα»

Ο Έρβιν Τζουκάνοβιτς ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο εκτός έδρας 3-1 του Αστέρα Τρίπολης επί της Κηφισιάς και μετά το φινάλε του αγώνα επεσήμανε, πολλάκις, στο sportfm.gr τη σημασία των επόμενων αγώνων.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να… πετάει εκτός έδρας, με το αήττητο σερί του να μεγαλώνει. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πέρασε «αέρα» από την Καισαριανή, επικρατώντας 3-1 της Κηφισιάς και για τέταρτο διαδοχικό ματς μακριά από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» παραμένει χωρίς ήττα (σσ. 3 νίκες, 1 ισοπαλία). Κάτι που φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να ανεβαίνει βαθμολογικά και πλέον να βρίσκεται στο -2 από την εξάδα.

Ο Έρβιν Τζουκάνοβιτς ήταν εκ των πρωταγωνιστών για τους Αρκάδες στην εμφατική νίκη τους κόντρα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων. Πέρα από την πολύ καλή εικόνα που είχε συνολικά στο 90λεπτο, χρίστηκε και σκόρερ -για πρώτη φορά φέτος- αφού με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση μετά το κόρνερ του Σον Γκος, εκτέλεσε τον Αναγνωστόπουλο για το 3-0.

Ο πολύπειρος Βόσνιος κεντρικός αμυντικός μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα στο sportfm.gr και στην Αναστασία Βοσνάκη. Τόνισε επανειλημμένα πως τα σημαντικότερα παιχνίδια είναι αυτά που έρχονται για τον Αστέρα την επόμενη εβδομάδα, εννοώντας προφανώς τα δύο με τον Πανσερραϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που επί της ουσίας θα οριοθετήσουν και τους στόχους της ομάδας στη σεζόν.

-H ευρύτερη νίκη του Αστέρας Τρίπολης εκτός έδρας τη φετινή σεζόν και μάλιστα σε ένα ματς που συνδυάστηκε και με δικό σου γκολ…

«Σίγουρα είναι πάντα ωραία όταν σκοράρεις, είναι κάτι που σου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι η ομάδα κέρδισε, ότι πήραμε για ακόμη ένα ματς βαθμούς εκτός έδρας. Είμαστε κοντά εκεί που θέλουμε να είμαστε, στην έκτη θέση και αυτό μας δίνει αρκετή αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Παρόλα αυτά, νομίζω πως τα σημαντικότερα παιχνίδια είναι την επόμενη εβδομάδα».



-Ο Αστέρας τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Πώς εξηγείται αυτό σε αντίθεση με τα εντός έδρας ματς, όπου η ομάδα έχει πάρει μόλις ένα τρίποντο;

«Είναι πάντα διαφορετικό όταν παίζεις εκτός έδρας. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα οι ομάδες που παίζουν στο γήπεδό τους, πρέπει να κερδίζουν και υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε πιο δυνατοί, καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι, αλλά και να είμαστε πιο επιθετικοί. Μέχρι τώρα είχαμε την τύχη και κερδίσαμε αρκετά εκτός έδρας ματς και πρέπει να συνεχίσουμε αντίστοιχα και εντός έδρας. Η επόμενη εβδομάδα είναι πολύ σημαντική».





-Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, ποιοι είναι; Μπορούμε να πούμε πως είναι η είσοδος στην εξάδα και μια καλή πορεία στο Κύπελλο;

«Έχουμε κάποιους στόχους, δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτούς όμως. Δεδομένο είναι πως θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στην εξάδα. Παρόλα αυτά, κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Πρέπει να βλέπουμε εβδομάδα με την εβδομάδα, για παράδειγμα το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε. Γιατί όταν γίνεται αυτό, τότε θα είμαστε στον σωστό δρόμο ώστε να πετύχουμε ό,τι θέλουμε».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x