Stoiximan Super League

Ερέρα: «Έχουν γραφτεί ανακρίβειες, είμαι πολύ περήφανος που δούλεψα στον Άρη»

Με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Άρη, ο Πάκο Ερέρα ξεκαθάρισε πως ουδέποτε είχε «θέμα» με Καρυπίδη-Διαμαντόπουλο ή χρωστούμενα, αποθέωσε τον κόσμο και δήλωσε φίλος της ομάδας!

Πολύς θόρυβος δημιουργήθηκε χθες μετά την αποχώρηση του Πάκο Ερέρα από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Δηλώσεις του Ισπανού προπονητή, ρεπορτάζ και μια σειρά από γεγονότα οδήγησαν σήμερα στην νέα τοποθέτηση του Ερέρα.

Αυτή τη φορά μέσω μάλιστα της επίσημης ιστοσελίδας των «κιτρινόμαυρων» με τον 64χρονο πρώην τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης να τοποθετείται για… όλα. Διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάθε πρόβλημα στις σχέσεις του με τους Θοδωρή Καρυπίδη και Κώστα Διαμαντόπουλο, καταγράφοντας το μέγεθος του Άρη και δηλώνοντας αιώνιος φίλος του συλλόγου!

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του Ερέρα:

«Με αφορμή δημοσιεύματα και σενάρια των τελευταίων ημερών, ο Πάκο Ερέρα, θέλησε -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας- να κάνει την παρακάτω διευκρινιστική δήλωση:

«Τώρα μιλάω εγώ, απευθείας. Μέχρι τώρα ό,τι έχει γραφτεί είναι από τρίτους. Όχι απευθείας από εμένα.

Έχουν γραφτεί ανακρίβειες. Δηλώνω, λοιπόν, ότι ήμουν πολύ χαρούμενος στον Άρη. Έχω εισπράξει μεγάλο σεβασμό απ’ όλη την οικογένεια της ομάδας και αυτό είναι αμοιβαίο. Ο Άρης είχε εξαιρετική συμπεριφορά απέναντί μου.

Ήξερα πολύ καλά για το μέγεθος του Άρη πριν ακόμη έρθω και ότι ανήκει στα κορυφαία club της Ελλάδας.

Επίσης, ποτέ δεν έχω πει κάτι για οικονομικά προβλήματα. Ποτέ. Είναι ψέματα.

Θέλω, επίσης, να πω ότι στον Άρη γνώρισα τους καλύτερους οπαδούς, που συνάντησα ποτέ στην καριέρα μου. Είμαι πολύ περήφανος, που δούλεψα σε αυτή την ομάδα.

Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια, χωρίς κανέναν τρίτο στη μέση.

Θέλω, επίσης, να ξεκαθαρίσω κάτι ακόμη. Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν φήμες και δημοσιεύματα για τη συνεργασία μου με τον πρόεδρο και τον κ. Διαμαντόπουλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι σχέσεις μας ήταν εξαιρετικές. Ειδικότερα με τον κ. Διαμαντόπουλο που είχαμε καθημερινή επαφή, η συνεργασία μας ήταν άριστη. Αυτή είναι η μια και μοναδική αλήθεια.

Κλείνοντας, θέλω να πω ότι θα παραμείνω για πάντα φίλος του Άρη. Πάντα θα βρίσκομαι στη διάθεση του club.

Από καρδιάς εύχομαι στον Άρη νίκη στο επόμενο παιχνίδι και να πετύχει τους στόχους του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x