Stoiximan Super League

Έργα και ανήμερα της Παναγίας για την «Αγια-Σοφιά»

Χωρίς… αργίες οι εργασίες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ειδικό γεωτρύπανο για το βαθύτερο σκάψιμο του οικοπέδου μπήκε στο χώρο ανήμερα της Παναγίας. Προχωρούν οι επαφές για την εμπορική ονομασία.

Οι πρώτες εργασίες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζονται χωρίς σταματημό. Μπορεί ανήμερα της Παναγίας οι μπουλντόζες να έμειναν παρκαρισμένες, ωστόσο-σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ»-ένα ειδικό γεωτρύπανο έσκαψε σε βάθος συγκεκριμένα σημεία για τις απαραίτητες μηχανικές μετρήσεις του υπεδάφους.

Όσον αφορά στα έργα, ήδη έχει γίνει η βύθιση του οικοπέδου στα τέσσερα μέτρα σε ένα μεγάλο κομμάτι, ενώ θα πρέπει να φτάσει τα οκτώ μέτρα για να μπουν τα πρώτα θεμέλια. Αυτό υπολογίζεται να συμβεί το Νοέμβριο.

Μέχρι τότε, ίσως και αρκετά νωρίτερα, η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της για την εμπορική ονομασία του γηπέδου. Οι επαφές με τουλάχιστον δύο μεγάλες εταιρείες είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται ακόμη και το Σεπτέμβριο να υπάρξουν ανακοινώσεις. Η «Ένωση» αναμένεται να υπογράψει σύμβαση 10+10 ετών, που θα της αποφέρει πολύ σημαντικά έσοδα για την ταχύτερη απόσβεση του μεγάλου έργου της «Αγια-Σοφιάς», ενώ στο τραπέζι βρίσκονται και μικρότερα deal για τις θύρες του γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x