Stoiximan Super League

«Ερυθρόλευκο» πόκερ για Γουίλιαν Αράο

Καλά κρατούν τα παζάρια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φλαμένγκο για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Φλαμένγκο για την μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο.

Μάλιστα, ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως αναμένονται νεότερα από μέρα σε μέρα, αν όχι από ώρα σε ώρα.

Οι Πειραιώτες εμφανίζονται να έχουν μπει δυνατά στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μέσου και ήδη τοπικά μέσα τον θεωρούν στους υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες της ομάδας του.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως παίζεται για ένα δυνατό «πόκερ» ανάμεσα στους δύο συλλόγου, με τους «ερυθρόλευκους» να μην διαρρέουν το παραμικρό για το θέμα.

Τον συγκεκριμένο παίκτη φαίνεται πως έχει εισηγηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον «πιστεύει» πολύ για τις θέσεις «8» και «6» στο σύστημα με το οποίο θα παρατάσσει την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x