Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ερωτηματικό ο Νιάς, παίζεται του Ιωαννίδη για ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η προπόνηση του «τριφυλλιού» είναι προγραμματισμένη το απόγευμα και στη συνέχεια ο Λάζλο Μπόλονι θα ανακοινώσει την αποστολή με τους παίκτες που θα υπολογίζει για το παιχνίδι με την «Ένωση».

«Αν θέλει να μείνει ζωντανός, θα πρέπει να κερδίσει την ΑΕΚ. Αν χάσει μένει οριστικά εκτός Ευρώπης. Για αυτό το λόγο είναι μονόδρομος η νίκη», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας και στάθηκε στο γκολ του Λιβάι Γκαρσία στο 1-1 των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Μολό, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Βέλεθ. Μένει να φανεί αν στα χαφ θα είναι ο Νιάς, ο οποίος έχει βγάλει αρκετά δυνατά σε ένταση ματς, μαζί με τους Αλεξανδρόπουλο και Σανκαρέ. Στην επίθεση θα παίξουν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Υπάρχει και μία περίπτωση, να δούμε τον Ιωαννίδη, αν είναι σε καλή κατάσταση στη σημερινή προπόνηση. Αν είναι καλά και ο Μπόλονι κρίνει πως μπορεί να παίξει, δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Δεν είναι πολλές οι πιθανότητες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x