Stoiximan Super League

Έρχεται για την ΑΕΚ ο Πογιέτ!

Θέμα χρόνου -για την ακρίβεια ωρών- μοιάζει η συμφωνία του Γκουστάβο Πογιέτ με την ΑΕΚ. Έχοντας προχωρήσει τις επαφές του με την «Ένωση», ο Ουρουγουανός τεχνικός έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα.

Πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Μετά τις επαφές που είχε ο Ουρουγουανός με την «Ένωση» (οι οποίες κορυφώθηκαν στο ραντεβού που είχε μαζί του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) κι αφότου η περίπτωσή του εγκρίθηκε από τη διοίκηση, το θέμα μπήκε στο τελικό στάδιο.

Με τις δυο πλευρές λοιπόν να έχουν φτάσει πολύ κοντά και τον Πογιέτ να είναι πλήρως ενημερωμένος για την κατάσταση, την ιστορία και τους στόχους του συλλόγου, η Τετάρτη αναμένεται να είναι η μέρα που η υπόθεση θα κριθεί οριστικά.

Κι αυτό διότι ο πρώην τεχνικός της Σάντερλαντ αναμένεται να ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να σφραγίσει το deal μαζί της.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, πάντως, διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει τελειωμένη συμφωνία με τον Πογιέτ, ούτε και προγραμματισμένη άφιξή του στην Αθήνα. Τονίζεται, δε, από την «Ένωση» πώς όταν τελικά ο Ουρουγουανός φτάσει στη χώρα μας, αυτό θα γίνει -όχι απλώς για να υπογράψει- αλλά για να κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x