Stoiximan Super League

Ερχεται ο Ιμπάρμπο, παλεύει για την ελευθέρας του ο Ιβάνοφ

Μέχρι τη Δευτέρα στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Προσπάθειες να μείνει ελεύθερος για να φορέσει τα πράσινα κάνει ο Ιβάνοφ. Τι γίνεται με Γουακάσο - Σίλντενφελντ.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέα σεζόν, μετά και τη συμφωνία των δυο πλευρών στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου. Ο μάνατζερ του Κολομβιανού επιθετικού έφυγε από την Αθήνα, αφού συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας και συνέταξαν το συμβόλαιο, και το μόνο που μένει είναι να δώσει το «ok» o ποδοσφαιριστής, ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή.

Επί της ουσίας, πρόκειται για κάτι διαδικαστικό. Ο Ιμπάρμπο πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναμονή για Γουακάσο

Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει με τον Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο Γκανέζος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, αλλά περιμένει ένα χαρτί από τη Ρούμπιν Καζάν, το οποίο θα επισημοποιεί την ελευθέρας του. Μέχρι τότε δεν μπορεί να κάνει και πολλά περισσότερα. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του παίκτη και αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το θέμα αναμένεται να τελειώσει θετικά για τους «πράσινους».

Προσπάθειες από τον Ιβάνοφ

Σε ό, τι αφορά τον Ιβάν Ιβάνοφ, με τον Βούλγαρο στόπερ υπάρχει προφορική συμφωνία. Ο παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού», αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Πλόντβιβ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017. Ο 28χρονος διεθνής άσος και ο μάνατζέρ του είναι σε επαφές με την ομάδα του, προκειμένου να αποδεσμευτεί.

Αν συμβεί αυτό, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή, με την πλευρά του παίκτη να είναι αισιόδοξη. Όλα αυτά τη στιγμή που ο Γκόρντον Σίλντενφελντ παραμένει ο νούμερο ένα στόχος για την άμυνα, αλλά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, καθώς τα χρήματα που απαιτούνται για τον Κροάτη είναι αρκετά. Το θέμα του «Σίφο» έχει ακόμη πολύ ψωμί και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δυο κεντρικοί αμυντικοί.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x