Stoiximan Super League

Έρχεται ο Σαββίδης, εξελίξεις με τρεις στον ΠΑΟΚ

Με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι τρεις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν αυτή τη στιγμή τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Εντός της ημέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα ασχοληθεί μεταξύ άλλων με τις εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Η πρώτη υπόθεση που ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις είναι εκείνη του Πέδρο Κόντε, αφού επίκειται συνάντηση του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις και στο θέμα του Τεέμου Πούκι. Τα δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν καταθέσει μία πρόταση ύψους 800 χιλιάδων ευρώ και ο Φιλανδός φορ πρόκειται να δώσει την οριστική του απάντηση.

Τέλος, το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην απάντηση του Πόντους Βέρνμπλουμ και όλα φαίνεται πως θα κριθούν με την άφιξη του Σαββίδη, καθώς είναι εκείνος που μπορεί να αναλάβει το οικονομικό μέρος της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x