Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Έρχονται 10 μέρες-φωτιά για τον Ολυμπιακό μετά τη διακοπή»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Σταματέλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στον Βόλο.

Το δικό του σχόλιο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει, γιατί είχε λίγα να κερδίσει και πολλά να χάσει στον Βόλο. Μπήκε συγκεντρωμένος, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ για να του φύγει το όποιο άγχος είχε η ομάδα μετά το μεγάλο “πρέπει”», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Με την ποιότητα των παικτών, είχε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη και την τοπ ποιότητα του Κώστα Φορτούνη. Στην παρούσα φάση, όσο βαρύ και αν ακουστεί, αυτός πρέπει να παίζει “δεκάρι”. Στο ρόλο του οργανωτή έχει στοιχεία, θα οδηγήσει την μπάλα μπροστά, είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι του Χάμες και ο Ολυμπιακός χρειάζεται το παιχνίδι του Φορτούνη».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Το “Χ” στη Φιλαδέλφεια του έδωσε τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και από τη δεύτερη θέση. Τώρα έρχεται ο αγώνας με τον Άρη, ενώ ακολουθούν τα Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Έχει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Από τις 2 Απριλίου μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη έχει κάποια ματς που πρέπει να πάρει, η ρεβάνς με την ΑΕΚ είναι άλλη ιστορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x