Stoiximan Super League

Έρχονται εξελίξεις με Μπάρκα στον Ατρόμητο

Στην πρώτη γραμμή του επικαιρότητας του Ατρόμητου βρίσκεται το μέλλον του Βασίλη Μπάρκα, καθώς είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να έρθει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ένα από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά κέρδη της σεζόν που πέρασε για τον Ατρόμητο, ήταν η ανάδειξη και η καθιέρωση του Βασίλη Μπάρκα στη θέση του «1», ένα παιδί που αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Περιστερίου και των ακαδημιών της ομάδας.

Το όνομά του ακούγεται για πολλές ομάδες πριν από τη λήξη της σεζόν και πλέον δεν αργεί η ώρα που θα προκύψουν και επίσημα εξελίξεις για το μέλλον του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ομάδες εντός των τειχών, όσο και εκτός συνόρων ετοιμάζουν προσφορά προς τη διοίκηση των Περιστεριωτών ακόμα και εντός 10ημέρου.

Οι απαιτήσεις του «αστεριού» προσεγγίζουν εξαψήφιο νούμερο (υπάρχει και σχετική ρήτρα) και όπως προκύπτει από την πλευρά του Ατρόμητου, δεν πρόκειται να αποδεχθούν πρόταση που δεν θα ικανοποιεί τα «θέλω» τους, πόσω μάλλον ποσό που θα κυμαίνεται στις 500.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την πλευρά του παίκτη, δεν πιέζει προς καμία κατεύθυνση, αντίθετα βρίσκεται σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί μία προοπτική που να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές, ενώ δεδομένη είναι η επιθυμία του να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα μπορεί να έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Εξάλλου, σχετικά με την προετοιμασία του καλοκαιριού, το σενάριο της Ιταλίας κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους και εκτός απροόπτου εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Μένει να ξεκαθαριστούν οι λεπτομέρειες φιλικών που θα δώσει η ομάδα του Περιστερίου στη γείτονα χώρα.

Τέλος, λύση φαίνεται πως βρίσκεται με τους Παναγιώτη Μπάλλα και Αλέξανδρο Κούρο, για τους οποίους υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδες της Super League.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x