Stoiximan Super League

Έτοιμος για διπλό «χτύπημα» ο Ολυμπιακός

Γκιγιέρμε και έναν επιθετικό ετοιμάζεται να πάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στη συνέχεια θα τους δηλώσει και στη λίστα της UEFA για τα πλέι οφ του Europa League.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, με τον Γκιγιέρμε να είναι ο «Νο1» στόχος, και ενός σέντερ φορ.

Η κατάσταση με τον Βραζιλιάνο χαφ είναι γνωστή. Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει την καλύτερη οικονομικά πρόταση στη Λα Κορούνια, η οποία περιμένει μήπως φτάσει κάτι καλύτερο την τελευταία στιγμή και αποκομίσει η ίδια μεγαλύτερο κέρδος.

Ο 27χρονος μέσος, από την πλευρά του, δείχνει θετικός στη μετακόμισή του στην Ελλάδα, ενώ δεν φαίνεται πως θα υπάρξει πρόβλημα και στους όρους του συμβολαίου του.

Στις συζητήσεις έχει μπει και το όνομα του Μανώλη Σιώπη, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού στην Ντεπορτίβο και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Γκιγιέρμε, πάντως, προσπαθεί να ασκήσει πίεση στη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, ώστε να συναινέσει και να γίνει η μεταγραφή.

Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επαφές και για έναν ακόμη επιθετικό. Πρώτη επιλογή είναι ο Φράνκο Σολδάνο της Ουνιόν Σάντα Φε, με τις συζητήσεις με την ομάδα από την Αργεντινή να δείχνουν πως είναι σε καλό δρόμο και ίσως μέσα στην εβδομάδα να σημειωθούν εξελίξεις και σε αυτό το «μέτωπο».

Μία άλλη περίπτωση που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Ρουί Φόντε της Φούλαμ, αλλά ο Αργεντινός φορ φαίνεται πως έχει το προβάδισμα έναντι του Πορτογάλου άσου.

Πρόθεση των ανθρώπων της διοίκησης είναι να κλείσουν άμεσα οι συγκεκριμένες προσθήκες, ώστε να δηλωθούν οι παίκτες στη λίστα της UEFA για τα πλέι οφ του Europa League, όπου βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετά το 4-0 επί της Λουκέρνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x