Stoiximan Super League

Έτοιμος για μάχη

Δυο 24ωρα πριν τον πρώτο αγώνα με την Μέταλιστ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για μάχη. Ποια τα διλήμματα του Στέφενς για την ενδεκάδα που παρατάξει στην Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για την πρώτη συνάντηση με την Μέταλιστ, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δυο μέρες πριν τον αγώνα στην Τούμπα, ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή του «Δικεφάλου». Με επιλογές που ίσως να ξάφνιασαν, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει συνήθεια από τη στιγμή που έχουν αυξηθεί οι λύσεις.

Ο Ολλανδός τεχνικός άφησε εκτός τους Λόπεθ, Γκαρσία που βρίσκονται πιο πίσω συγκριτικά με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και τους Κάτσε, Σπυρόπουλο.

Σύμφωνα με τις δοκιμές των τελευταίων ημερών, τρία φαίνεται να είναι τα διλήμματά του για την ενδεκάδα. Ο Γλύκος έχει το προβάδισμα για βασικός κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Λίνο, δεξιά ο Κίτσιου, ενώ το δίδυμο των στόπερ θα αποτελέσουν οι Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ.

Μπροστά τους στα χαφ θα βρίσκονται οι Λάζαρ, Τζιόλης. Σίγουρος για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής είναι ο Λούκας, ενώ για μια θέση αριστερά παίζουν Γεωργιάδης και Ολίσε.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σαλπιγγίδη στην επίθεση, με εκκρεμότητα το ποιος θα τον πλαισιώσει, μεταξύ Αθανασιάδη και Βούκιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x