Stoiximan Super League

Έτοιμος για Παναιτωλικό ο Χριστοδουλόπουλος!

Καθαρές βγήκαν οι εξετάσεις που έκανε ο Χριστοδουλόπουλος, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ως εκ τούτου είναι ανοιχτό να παίξει στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επιστροφή σε… χρόνο ρεκόρ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο 32χρονος άσος, ο οποίος υπέστη θλάση στις 23 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βγήκαν καθαρές, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οπότε ιατρικά είναι έτοιμος πλέον και είναι ανοιχτό να βρεθεί στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση της Δευτέρας (03/12, 19:30) κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Φυσικά, πρόκειται για κάτι που εξαρτάται από τον Πέδρο Μαρτίνς, που θα κρίνει αν ο έμπειρος επιθετικός είναι σε θέση να προσφέρει και θα πάρει την τελική απόφαση.

Επιπλέον, θα είναι σίγουρα έτοιμος για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη (09/12, 15:30) και για τον «τελικό» με τη Μίλαν (13/12, 22:00) για το Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x