Stoiximan Super League

Έτσι και… καλύτερα

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και την αντίδραση της ομάδας. Σερί νικών και περαιτέρω βελτίωση θέλει ο Αναστασίου. Καμία ανησυχία για τα προβλήματα με Καπίνο και Φιγκερόα.

Στην ευφορία που υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να «μπει» στην ΠΑΕ, ήρθε να προστεθεί η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ικανοποιημένοι όχι απλώς για την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά και την εικόνα της ομάδας τηρουμένων των δυσκολιών (κακοκαιρία και άδειες εξέδρες), όπως και για την αντίδρασή της μετά την ισοφάριση των Ηπειρωτών.

Ένα παράπλευρο κέρδος είναι η παρουσία του Νίκου Καρέλη, που πέτυχε δύο γκολ, ένα εκ των οποίων ήταν πανέμορφο και συνάμα καθοριστικό δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. Ο 21χρονος φορ έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει μία ακόμη καλή λύση στη θέση του σέντερ φορ πίσω ή και… δίπλα στις σταθερές αξίες των Μπεργκ και Φιγκερόα.

Ο Γιάννης Αναστασίου προσδοκά ακόμη καλύτερες εμφανίσεις από την ομάδα του και να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, ει δυνατόν και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, αφού το πρόγραμμα είναι αν μη τι άλλο βατό.

Στροφή σε Απόλλωνα

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει ο Ζέκα, που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στη 13η αγωνιστική, ενώ θα επιστρέψει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, εφόσον θα έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση του. Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα την εκτίσει (με Απόλλωνα και Καλλονή εκτός, Παναθηναϊκό εντός και Λεβαδειακό εκτός). Οι Καπίνο και Φιγκερόα, που χτύπησαν στο κεφάλι και το μηρό αντίστοιχα στο χθεσινό ματς, δεν έχουν κάτι ανησυχητικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x