Stoiximan Super League

Έτσι μόνο μπορεί να φύγει ο Μάρκο Σίλβα

Διαβάστε πώς μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του Μάρκο Σίλβα με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτό μπορεί να σπάσει, όπως και όλες οι συμφωνίες..

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να λάβουν ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων, ως ρήτρα αποδέσμευσης κάτι που ορίζεται και από το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει πέρσι οι δύο πλευρές.

Όπως αναφέρεται και σε ρεπορτάζ στο σημερινό Τύπο, η Πόρτο θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της περίπου ενάμιση εκατομμύριο, ως αποζημίωση για τους ερυθρόλευκους.

Όμως δεν είναι μόνο αυτά τα χρήματα που πρέπει να δώσει η Πόρτο για να κάνει δικό της τον Μάρκο Σίλβα. Βάσει της συμφωνίας που έχει κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός με την προηγούμενη ομάδα του, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα πρέπει και εκείνη να πάρει λεφτά εάν συμφωνήσει με την Πόρτο.

Συγκεκριμένα, όταν έσπασε το συμβόλαιό του ο Μάρκο Σίλβα με την ομάδα της Λισαβόνας συμφώνησε και σε έναν όρο βάσει του οποίου θα πρέπει να λάβει ένα εκατομμύριο ευρώ εάν αυτό το καλοκαίρι επιστρέψει σε οποιαδήποτε ομάδα της Πορτογαλίας.

Αυτό ανεβάζει στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το ποσό που χρειάζεται να βγάλει από τα ταμεία της η Πόρτο για να κάνει δικό της τον Μάρκο Σίλβα. Ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τους «δράκους» αλλά και τέτοιο που μπορεί –εάν θέλει- να το καλύψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x