Ξέσπασμα χαράς και επιστέγασμα μιας εξαιρετική σεζόν. Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs σήκωσε στον ουρανό του «Γ. Καραϊσκάκης» το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνόδευσε τους παίκτες στην… άρση της κούπας και όλοι φάνηκε να απολαμβάνουν τις στιγμές κάνοντας την ευχή σε δέκα μέρες να σηκώσουν και το Κύπελλο, μετά τον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τα φωτορυθμικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν άκρως εντυπωσιακά και οι Πειραιώτες μετέτρεψαν την φιέστα σε γιορτή!
Ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν παρουσιαστής για ακόμη μια φορά και στην οθόνη έπαιζαν αρχικά οι καλύτερες στιγμές της σεζόν. Μπορεί μέσα στο γήπεδο να μην επιτρεπόταν κόσμος, αλλά έξω από το γήπεδο χιλιάδες ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού που έστησαν το δικό τους πάρτι για την απονομή του πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (1-0).

Τα 45 τρόπαια μπήκαν στην συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο, περιμένοντας και την 46η Κούπα! Καλεσμένη ήταν και η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, όπου βραβεύτηκε και ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς υποκλίθηκε μπροστά στις «ερυθρόλευκες».

Στην συνέχεια στις οθόνες έπαιξε το... road trip του 46ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στις περιοχές του Πειραιά. Οι παίκτες των Πειραιωτών έκαναν δηλώσεις με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ ήρθα, έκανα την επιλογή μου, το γήπεδο είναι καθρέφτης. Έχουμε ακόμα πολλά χρόνια μπροστά μας», ενώ από την άλλη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σημείωσε: «Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για όσα μου πρόσφεραν και όσα ζούμε καθημερινά, είμαι χαρούμενος με τις επιτυχίες, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος με τεράστιες επιτυχίες, δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, συγχαρητήρια στα παιδιά και στο προπονητικό επιτελείο».

Τέλος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς όπως ήταν λογικό εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος και ανέφερε: «Όλα αυτά είναι μοναδικά. Θα τα θυμάμαι μια ζωή. Έχω ζήσει υπέροχα πράγματα με τον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή που ήρθα και σήμερα ήταν μια φανταστική μέρα. Νιώθω τους παίκτες μου σαν παιδιά μου, ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα του οικογενειακού κλίματος και της σκληρής δουλειάς».

Φυσικά δεν έλειψε και το τραγούδι που έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, "Έξαψη" της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Έτσι παρακολουθήσατε από το sportfm.gr την φιέστα του Ολυμπιακού!

































Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό μέσα από τον φακό του InTime:












Έτσι σήκωσε το 46ο ο Ολυμπιακός (pics)
Έτσι σήκωσε το 46ο ο Ολυμπιακός (pics)
Έτσι σήκωσε το 46ο ο Ολυμπιακός (pics)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x