Stoiximan Super League

Έτσι θα «κατέβαζε» την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ο Τσιάρτας, που καταλόγισε ευθύνες στον Κετσπάγια!

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον Τιμούρ Κετσπάγια για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, απέδωσε ο Βασίλης Τσιάρτας, εξηγώντας πώς θα προσέγγιζε εκείνος το παιχνίδι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Kick Off» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Τσιάρτας, που πρόσφατα ανακοίνωσε πως επιθυμεί να ξεκινήσει καριέρα προπονητή, καταλόγισε ευθύνες για την εμφάνιση και ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στον Τιμούρ Κετσπάγια, λέγοντας τι θα έκανε (και τι δεν θα έκανε) εκείνος αν ήταν στη θέση του.

Αναλυτικά, είπε: «Από πλευράς Ολυμπιακού, το παιχνίδι κύλησε όπως το προγραμμάτισε ο προπονητής του. Είχε πάθος, διάθεση, καθαρό μυαλό… Από την άλλη, ο Τιμούρ Κετσπάγια προσέγγισε λάθος το παιχνίδι. Εγώ, προσωπικά, δεν θα ξεκινούσα στα άκρα τον Λάζαρο, γιατί είναι ανέτοιμος. Με ένα 45λεπτο κόντρα στον Ηρακλή, δεν γίνεται να παίζεις σε ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ!

Και επίσης, δεν θα έβαζα τον Μάνταλο. Δεν ήταν, ξεκάθαρα, έτοιμος από ψυχολογικής πλευράς. Θα χρησιμοποιούσα Μπακάκη από δεξιά και Αραβίδη από αριστερά, να βγω στην κόντρα και να είμαι καλός και ανασταλτικά. Και θα ήθελα Σιμόες, Γιόχανσον για να μου κρατούν το παιχνίδι στη μεσαία γραμμή.

Από τη στιγμή που κάποιος είναι στην αποστολή (σ.σ. για τον Σιμόες ο λόγος), είναι ετοιμοπόλεμος. Τον Πατίτο θα τον είχα σε πιο ελεύθερο ρόλο. Μπορεί να έχει αναρχία στο παιχνίδι του, αλλά αυτό ακριβώς είναι που τον κάνει δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Η ΑΕΚ 80% αμυνόταν και ο Ολυμπιακός κέρδιζε μέτρα και ήταν πιο κοντά στην περιοχή. Η προσέγγιση και η στρατηγική του Κετσπάγια δεν ήταν ενδεδειγμένη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x