Stoiximan Super League

Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει μια τελευταία ευκαιρία ο Χάσι»

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά το μέλλον του Μπέσνικ Χάσι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο σχολίασε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρείται για όλους στον Ολυμπιακό το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό γιατί οι Πειραιώτες βιώνουν μία κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και πρέπει άμεσα να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, ο Μπέσνικ Χάσι καταλαβαίνει πως έχουν αυτή τη στιγμή για εκείνον αλλά και για τους ποδοσφαιριστές του, όπως και ότι βρίσκεται ο ίδιος σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός καταλαβαίνει πως πρέπει να αλλάξει άμεσα η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού και αυτό μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους: με την αρκετών επιλογών του ή να αποχωρήσει ο ίδιος από την τεχνική ηγεσία.

Καταλήγοντας, ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος τόνισε πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον 45χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει άλλη μία ευκαιρία για να διαφοροποιήσει το κλίμα και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Ακούστε τα όσα είπε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη και τον Βάϊο Τσούτσικα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x