Stoiximan Super League

Ευχάριστα και δυσάρεστα για Ρόκα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, με τον Μανουέλ Ρόκα να προγραμματίζει δυο προπονήσεις στο ΔΑΚ.

Το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης και αντίδρασης και την κυκλοφορία, μέσω πρέσινγκ.

Το απόγευμα, το πρόγραμμα του Ισπανού τεχνικού ξεκίνησε με ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και passing game. Στη συνέχεια, υπήρξε αμυντική τακτική και αντεπιθέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Για πρώτη φορά ο Χαβίτο προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ και ο Μεχία ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα, κάτι που ισχύει και για τον Τζάνη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον Βώλακα.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Χρήστου, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο δεξιό του προσαγωγό στο φιλικό κόντρα στη Δόξα Δράμας την περασμένη Παρασκευή. Ατομικό ακολούθησε ο Παπαχρήστος, που ανεβάζει ρυθμούς, όπως και ο Χελιδώνης, ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει ο τραυματίας Γαβριηλίδης.

Ο Πανθρακικός θα προπονηθεί και την Τρίτη το απόγευμα και την Τετάρτη το πρωί θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x